Кафедра виробництва приладів ПБФ КПI ім. Ігоря Сікорського
Кафедра виробництва приладів ПБФ КПI ім. Ігоря Сікорського
Кафедра виробництва приладів ПБФ КПI ім. Ігоря Сікорського

Зустріч з випускником Зустріч з випускниками

5 грудня на кафедрі відбулася зустріч студентів з нашим випускником Віжуткіним Артемом, який працює в компанії  «Мегатрейд», що є найбільшим українським спеціалізованим IT-дистриб’ютором, однією з провідних компаній серед постачальників устаткування і рішень в сфері інформаційних технологій і комунікацій.

39 лет, женат. Увлечения: плавание, горные лыжи, путешествия
Директор по развитию бизнеса компании «Мегатрейд», в области проектной ИТ-дистрибуции
Годы учебы на Приборостроительном факультете: 1996 – 2002
Профессиональная деятельность в области ИТ в Украине: 2001 – по текущий день
Знания языков: украинский, русский, английский, немецкий (начальный уровень), польский (изучение)

Артем розповів студентам цікаві історії про часи свого навчання на нашій кафедрі та як обрав свій подальший кар’єрний шлях, про розвиток та специфіку роботи компанії  «Мегатрейд» та дав свої поради аудиторії  стововно важливості навчання та соморозвитку.

В гості Артем завітав не сам, а зі своєю колегою спеціалістом по роботі з персоналом Оксаною Стороженко. Оксана розказала про склад команди компанії, їх основні обов’язки, перспективи кар’єрного  росту та запропонувала взяти участь у конкурсному відборі студентів 4-5 курсів з метою навчання і стажування з можливістю подальшого працевлаштування в Мегатрейд. Під час стажування студенти отримують: навчання з наставником, проходження технічних тренінгів з обладнанням і тренінгів з розвитку бізнес-навичок, практичний досвід роботи в команді, можливість працевлаштування в компанію (за умови успішного проходження тестування після навчання). Важливо є те, що компанія оплачує стажування та підлаштовується під графік навчання студента, що є дуже важливо!

[su_button url=”http://kafvp.kpi.ua/?cat=258&lang=uk” target=”blank” size=”12″ center=”yes” radius=”20″ text_shadow=”5px 5px 5px #000000″]Вакансії для студентів та випускників[/su_button]

Дякуємо Артемові і Оксані за зустріч та сподіваємость на співпрацю.